perjantai 16. joulukuuta 2011

16/Jouluista luettavaa ja kuunneltavaa

Odottavan aika on pitkä, sitä aikaa voi kuluttaa vaikka lukemalla :) Tässä muutama jouluinen kirjavinkki lapsille. Meillä on luettu eniten kirjaa 12 lahjaa joulupukille ja Rosmariini ja joulun taika, joka harmiksemme on tehnyt katoamistempun viime joulun jälkeen. Mukana tuli cd josta voi myös kuunnella tarinat joita on 24, jokaiselle päivälle siis :)


(alimmainen kuva www.adlibris.com)

Itselleni lainasin kirjastosta tämän Lämmin joulu-kirjan, jota jossain blogissa kehuttiin.Ja ihastuttavia ideoitahan siinä olikin :) En tiedä pääseekö toteutukseen asti, mutta näistä kirjoista saa mukavasti joulufiilistä.Jouluntunnelmaa parhaiten tuo mielestäni kumminkin joulumusiikki. Itse kuuntelen eniten tätä carolan joululevyä.Joulumieltä lähetän täältä jokaiselle <3

2 kommenttia:

  1. Tuo Lämmin Joulu kirja on kyllä ihana. Mä oon sitä itselleni yrittäny metsästää ja vihdoin huuto.netistä sen sain hommattua!! Tykkään tosi paljon niistä kaikista ideoista, mitä siinä on. Joitain sain tänä vuonna toteutettua, mutta jäi vielä ensi joulullekin ideoita!! ;D Onnin paras joululahja on myös sellainen, mistä mä tykkään itekin!! Lapset jää aina sen jälkeen pohtimaan, että on se hyvä, kun ei saada aina kaikkea, mitä halutaan. Hyvin opettavainenkin!!

    VastaaPoista
  2. Minäkin aioin sen itselleni ostaa mutta ei mistään löytynyt, onneksi kirjastosta tuli apuun :)

    VastaaPoista