sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Ikea

Jos vain pääsisin niin nämä (ainakin) kotiuttaisin! Onko teille muille tulossa Ikean joulua? Kahdelle nuorimmalle haemme sängyt ikeasta joten toiveita on että vielä tämän vuoden puolella sinne pääsen :) (Kuvat ikean sivuilta)

9 kommenttia:

 1. Meille tulee Ikean joulupalloja ja ikkunaan isoa tähteä :)
  Joulupaperitkin ostin sieltä.
  Meillä kävi joku vuosi niin että suuri osa joulutavaroista oli loppunu kun mentiin käymään lähellä joulua :( Nyt olin onneksi ajoissa liikkeellä ja sain kaikki mistä olin haaveillutkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, saa nähdä onko enää mitään saatavilla kun sinne pääsen :D Noita joulupapereita tahtoisin myös :)

   Poista
 2. Minä kävin jo ostamassa kasan paperia ja paketointikamppeita. Nuo viimeisen kuvan valot jäivät kummittelemaan mieleen- olisivat ihan huikeat! mutta yritin olla järkevä ja kun en keksinyt paikkaa mihin ne laittaisin, jätin ostamatta. En tiedä olenko ylpeä vai pettynyt itseeni! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut samassa tilanteessa useasti :D Noit apaketointitarvikkeita pitää minunkin ikeasta hamstrata :)

   Poista
 3. Poikkesin Ikeassa ihan muilla asioilla pari viikkoa sitten ja mihin päädyinkään... Lataamaan lasipalloja koriin keskellä lokakuuta. Huh huh!
  No, toisaalta viime vuonna jäin kokonaan ilman...

  VastaaPoista
 4. Kävin monta viikkoo sitten hakemassa joulupaperia ja sitten ostin noi muffinssit...muffinssit virittelin eilen kuvun alle, mutta pitää jotain keksiä vielä, ei oo oikeen hyvät...Tänä vuonna siellä oli paljon enemmän kaikkee kivaa mitä esim. viime vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea kivaa minäkin noilta sivuilta löysin, harmittaa kun on lähimpään ikeaan turhan pitkä matka :(

   Poista
 5. Mäkin tein juuri kollaaseja Ikean joulujutuista, harmi vaan kun niitä ei voi tilata netin kautta. Ärsyttää, kun esim. huonekaluja voi tilata muttei noita pikku juttuja. Ja mullakin on lähimpään Ikeaan n. 100km.

  VastaaPoista