keskiviikko 5. joulukuuta 2012

5/Arvonta!

Tuikkeen tämän vuoden jouluarvonnan palkintona on servettejä, tonttupyykkipoikia, pöytäkynttilä enkelikoristeella, pakettikortteja ja kuvioteippiä. Osallistua voit jättämällä kommentin tähän postaukseen! Arvonta päättyy perjantaina 7.12 klo 22:00. Anonyymit jättäkäää nimimerkki tai sähköpostiosoite! Kommentissa voit halutesassi kertoa onko sinulle jäänyt jokin joulu erityisesti mieleen ja miksi :) Onnea arvontaan!

36 kommenttia:

 1. Mulle on jäänyt mieleen joulu 2004, kun olin ollut ennen joulua viikon Helsingissä ja oli tarkoitus lähteä aatoksi kotiin pohjoiseen. Tulikin sitten yhtäkkiä mieleen, että lähden tädin luokse Riihimäen lähelle ja olinkin siellä koko joulun. Ainakaan ei tarvinnut olla joulua yksin ja tädillä oli hyviä ruokia.

  completelylacking[at]gmail.com

  VastaaPoista
 2. Arvonnassa mukana :) Kaikki joulut on olleet ihania, mutta erityisesti omien lasten syntymän jälkeen joulut ovat saaneet erityisen merkityksen.

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonassa :) Monia ihania jouluja on ollut lapsuudessa, äitinä ja mummina <3 Erilainen joulu oli seitsemän vuotta sitten kun yksi perheen jäsen oli Tays:ssa sairaalassa. Onneksi sen jälkeen on ollut koko perhe aina koossa ja siitä saa olla erityisen kiitollinen !

  VastaaPoista
 4. osallistun! :)
  viime joulu jäi erityisesti mieleen, koska se oli ensimmäinen yhteinen joulu mieheni kanssa. aatonvastaisen yön vietimme valvoen ja haimme pizzat! lahjatkin avattiin jo keskiyön jälkeen, vaikka omiin perinteisiini kuuluu aattoiltaan odottaminen. saa nähdä, tuleeko siitä meidän yhteinen perinteemme :-)

  VastaaPoista
 5. Lapsuuden joulut on tietenkin jäänyt mieleen, ja esimerkiksi tonttuilut pikkusisaruksille ikkunoiden takana! Ihana blogi!

  VastaaPoista
 6. Viime joulu jäi siitä mieleen, kun ekaa kertaa asuin omassa kodissa jouluna! :)
  Farahkadanati@msn.com

  VastaaPoista
 7. Osallistun arvontaan. Parhaimmat joulut ovat olleet kun kaikki perheenjäsenet ovat olleet paikalla kotona maalla :)

  VastaaPoista
 8. Arvonnassa mukana. :) Parhaita jouluja on olleet kaikki lapsuuden joulut. Parhaiten mieleen kuitenkin on jäänyt viime joulu, koska silloin olimme pitkästä aikaa koko perhe joulun kotona yhdessä. :)

  VastaaPoista
 9. Osallistun arvontaan. Mieleen jääneitä jouluja on tietenkin lapsuuden sukujoulut, mutta myöskin se ensimmäinen joulu perheenä. Ja sitten se vuotta aiempi ollut joulu jolloin kerroimme minun perheelle tulevasta perheenlisäyksestä. Hepä eivät tiedäkään vielä että samanlaisia uutisia on tiedossa tänä jouluna :)

  VastaaPoista
 10. Oi miten söpöt palkinnot :) olen ollut joulutunnelmissa jo syyskuusta ja osa lahjoistakin on paketoitu ;D

  VastaaPoista
 11. Osallistun mielelläni arvontaan. Minunkin blogissani on arvonta käynnistymässä pikapuoliin:)Ehkä eniten mieleenjäänyt joulu on muutama vuosi takaperin, kun puoli aattoa istuttiin kieän tytän kanssa päivystyksessä. Illalla meille sitten tuli pukki joka käytti naisten hajuvettä ja puhui naisen äänellä:)

  VastaaPoista
 12. Mulle on jäänyt mieleen ensimmäinen yhteinen joulu mieheni kanssa, oli paras joulu ikinä :) Toivottavasti tästä joulusta tulisi myös yhtä ihana!
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukana arvonnassa! Omassanikin on arpajaiset meneillän :)
  Olin 9 v kun lähettiin pakkasella mummulaan 50 km päähän ja äiti ajoi..saabin peräpään jonkun kuusi aitaan :) kai siittä selvittiin mutten muista sitä kohtaa vaan huolen lahjoista!!

  VastaaPoista
 14. arvontaan osallistutaan. Joulu 2010 on jäänyt ikuisesti mieleen viikon ikäistä vauvaani sylissä pitäen kun pukki tuli<3 -jonna savosta-

  VastaaPoista
 15. Mukaan vain! Kun kysytään, että mikä joulu on jäänyt parhaiten mieleeni, niin en voi vastata vain yhtä... On niin monta upeaa ja lämmintä joulua vietetty kotona ja isovanhemmillani, ettei valitseminen todellakaan ole helppoa. Mielestäni jokainen joulu on paras joulu! Kaikkine puolineen. ;)

  noora.pauliina@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Hei ja arvontaan osallistutaan:) Ah,paljon on mukavia joulu muistoja,kun lapset olivat pieniä ja nyt nuoria aikuisia!Ei voi eritellä.T.tarjap

  VastaaPoista
 17. Hei,

  Arvonnassa mukana. Kaikki joulut niin mukavia. Joulu vanhempieni mökillä Paraisilla ja joulusauna kynttilän loisteessa. Ensimmäinen joulu mieheni kanssa ja ensimmäinen joulu tyttäremme kanssa. Ikimuistoisia :-)

  -Murupelle-

  VastaaPoista
 18. Arvalla mukana. Lapsuuden jouluja ja odottavaa tunnelmaa muistelee vieläkin mielellään.

  VastaaPoista
 19. Osallistun arvontaan :D Paras muisto on kun on oltu koko serkku lauma viettämässä joulua mummulassa :D

  VastaaPoista
 20. Ihana arvonta! Yksi on jäänyt mieleen; Tulin opiskelukaupungista kotiin joulua viettämään aatonaattona ja koti oli aivan hyrskynmyrskyn! Veljeni ja muu perhe olivat keksineet alkaa vaihtamaan totaalisesti järjestystä talossa. Ei ollut mikään pikkuhomma, mutta saatiinpa me aatoksi hieno, uusi järjestys! :D

  VastaaPoista
 21. Jouluarvonta, ihanaa!
  Lapsuudesta on jäänyt mieleen joulua edeltävä aika, kun löysimme autotallista joulupukin vaatteet. Ja pikkusiskolle täytyi keksiä tarina että ne on joulupukin varavaatteet, niitä on vain harvoissa taloissa;)

  VastaaPoista
 22. Arvonnassa mukana. Viime joulu jäänyt erityisesti mieleen, koska tein aatonaattona positiivisen raskaustestin. Kyllä oli jännä joulu kun en meinannut todeksi uskoa. Tämä joulu sitten ensimmäinen joulu pienelle tyttövauvalle. :) -lisco@jippii.fi

  VastaaPoista
 23. Mukana ollaan arvonnassa :)

  kaksi vähän ikävämpää joulua on jäänyt aika hyvin mieleen. mutta onneksi kaikki muut joulut on ollut aivan ihania!!

  VastaaPoista
 24. Mukaan arvontaan minäkin!

  Kaikki joulut ovat olleet rakkaita, sillä olen todellinen joulufani =).

  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Mukaan arvontaan! :)
  Kaikki joulut on kyllä olleet omalla tavallaan rakkaita ja mieleenpainuvia, surullisiakin jouluja on tullut vietettyä.. Mutta ehkä nyt viimeisin mieleenpainuvin joulumuisto on parin vuoden takaa, kun kerrottiin tulevasta vauvasta.. :) Osa avasi "vihjelahjan" itsekseen ja jännättiin, joko siellä tiedetään ja osalle lahja annettiin meidän nähden.. :)

  VastaaPoista
 26. Kaikki joulut ovat ollet ihania, mutta muistoissa kauneimpina ovat lapsuudessa mummolassa suurella joukolla vietetyt aattoillat. Vieläkin mummolaperinne jatkuu, mutta on muuttanut muotoaan, eivätkä kaikki satu paikalle aina yhtä aikaa. -Ninsku- (niinacm@hotmail.com)

  VastaaPoista
 27. Omien lasten ensimmäiset joulut on varmasti ykkösenä. Myös se joulu, kun aattona lapset näkivät ensimmäisen serkkunsa muutaman päivän ikäisenä. Näistä kolme joulua on kaikki omalla tavallaan ikimuistoisia!
  -Sarvis- ( psarva@suomi24.fi)

  VastaaPoista
 28. En osaa sanoa mikä jouluista olisi jäänyt parhaiten mieleen. Ehkä kuitenkin se kun isä ei yhtenä jouluna ollut paikalla, se oli aika surullinen joulu :( Onneksi muista jouluista ihanat muistot <3

  VastaaPoista
 29. ihana arvonta mukana ollaan :)
  Minulla ei ole jäänyt mikään joulu erityisesti mieleen, mut kyllähän ne lapsuudenjoulut oli parhaita <3
  nuorimorsian@netti.fi

  VastaaPoista
 30. Hyvää itsenäisyyspäivää, ihanan palkinnon olet keksinyt. Lapsuuden joulut on jääny mieleen.

  VastaaPoista
 31. Hyvää Itsenäisyyspäivää!Osallistun arvontaan .Jouluista on jäänyt mieleen erikoisesti joulunaika kun poikamme syntyi ja myös muut joulut lasten ollessa pieniä.Lienukka

  VastaaPoista
 32. Jouluista on jäänyt mieleen kuinka hieno kuusi oli viimeiksi ja nyt tämmöinen harva ja ruma, näin se on ollut joka vuosi ;) Tietenkin tahdon arvontaan mukaan.

  VastaaPoista
 33. Arvonnassa mukana. Ihanaa joulun aikaa sinulle. T. Salla

  VastaaPoista
 34. Vieläkö ehtii osallistua, ihana arvonta!
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 35. ARVONTA PÄÄTTYNYT!! Huomenna ilmoitan voittajan :)

  VastaaPoista